100 Gratis Burgere: Burger Shack åbner i Gothersgade


Den 28. marts 2022 bliver det københavnske burgermarked en spiller rigere, når Burger Shack åbner ny forretning i Gothersgade. Åbningen fejres med 100 gratis burgere og gode tilbud.

På landsplan har Burger Shack intet mindre end 11 restauranter, men i det københavnske er kæden et relativt ubeskrevet blad. Her har vi siden 2019 haft en enkelt restaurant i Carlsberg byen på Vesterbro. Det bliver der nu lavet om på, når det nye burgerskur åbner på en af Københavns mest berømte gader. Den nye restaurant fejres med servering af 100 gratis burgere på åbningsdagen d. 28. marts og følges op med gode tilbud. 

Åbningen er samtidig den første siden virksomheden DiningSix, som står bag populære koncepter som Basso, Köd og Keyser Social, overtog ejerskabet af Burger Shack sammen med vores Administrerende Direktør Christian Tønnesen i februar 2021. “Vi har brugt vores første år i Burger Shack-trøjen til at få styr på produktet og alle de små detaljer i driften. Det har vi fået, så nu er vi klar til at være mere offensive, og derfor er det også et helt naturligt skridt at åbne endnu en forretning i København,” fortæller Christian Tønnesen.

Det nye Shack rykker ind lige under Natcafeén og mellem en lang række beværtninger, og det er godt nyt, for folk med tendens til at blive sultne på byturen. Vi kommer nemlig til at servicere de festglade indtil kl. 05 i weekenderne. “Vi glæder os helt ekstremt meget til den her åbning og til at hilse på i hjertet af København, og derfor har vi også forberedt lidt ekstra” siger Tønnesen. Foruden de 100 gratis burgere på åbningsdagen er der 25% på hele menuen fra mandag til torsdag i den første uge, og i anden åbningsuge er der 50% rabat på alle sides.

Hvor: Burger Shack, Gothersgade 15, 1123 København K

Hvornår: Mandag d. 28. marts 2022 fra kl. 11
Hvad: 100 gratis burgere

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad