Burger Shack åbner endelig i København!

Det er blot tre år siden, at Burger Shack åbnede med plads til 10 gæster i Århus.

I dag stormer burgerkæden frem over hele landet med 12 restauranter spredt ud over Jylland og Fyn. Senest har de åbnet to i træk i Odense.

I Århus og Aalborg har de flere gange vundet prisen for byens bedste burger.

Burger Shack har desuden vundet prisen for Danmarks Bedste Burger.

Det gjorde de i en stor afstemning på Opdag Danmark, hvor adskillige tusinder landet over både meldte ind med deres bud på bedste burger og samtidig også stemte på deres favorit.

Nu kan MigogKbh afsløre, at Burger Shack endelig rykker over Storebæltsbroen og åbner deres første sted i København.

Dermed kommer der yderligere krudt i burgerkrigen i København, men Burger Shack må formodes at være blandt de tunge drenge med deres store succes landet over.

Allerede planer om flere lokationer

Den første københavnske Burger Shack kommer til at ligge på Tapperitorvet 1 i Carlsberg Byen. Den åbner i løbet af april. Men det er bare starten.

Der er allerede planer om flere lokationer.

Det bekræfter direktør i Burger Shack Danmark over for MigogKbh.

“Vi har kigget på rigtig mange lokaler i hele København – alt fra kæmpe lokaler på Strøget til hippe lokaler i Nordvest.

Da vi fandt denne lokation, en tidligere pølsebod i Carlsberg Byen, faldt vi pladask for den.

Her kan vi fokusere på det vigtigste, nemlig burgerne, og vi kan skabe en lille hyggelig restaurant som minder om den første Burger Shack i Aarhus.

Det passer perfekt til vores første restaurant i København,” siger Christoffer No, Direktør i Burger Shack Danmark, som dog hurtigt fortæller, at der kommer flere restauranter i København i år.

“Vi er på nuværende tidspunkt rimelig langt med et par lejekontrakter på forskellige lokationer i Storkøbenhavn, og vi glæder os bare helt vildt til at komme i gang,” forklarer han.

Fokus på økologi og bæredygtighed

Burger Shack blev født med et stærkt fokus på kærneværdier; økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Det skulle hurtigt vise sig at være en rigtig god idé.

Blot tre måneder efter åbningen, udråbte Børsens anmelder, Ole Troelsø, i en stor artikel, at byens bedste burger kunne fås hos Burger Shack – og så gik det stærkt.

Awards og gode anmeldelser medførte trængsel i den lille burgerbar. Køen strækkede sig hver dag flere meter ud af butikken. Duften af de flammegrillede burgere spredte sig til flere danske byer.

Klar til at indtage København

Nu føler de, at tiden til København er moden.

“Vi har i de seneste 10 måneder gået og planlagt vores indtog i København – en by, hvor konkurrencen er større end noget andet, vi nogensinde har prøvet.

Vi forsøger dog at holde vores ben plantet solidt på jorden og gøre det, vi er gode til – nemlig at lave rigtig gode burgere.

Vi er ikke de smarte elever i klassen, og du finder os nok ikke til Fashion Week, men vi er ret gode til at lave burgere med fantastiske lokale råvare til rigtig gode priser,” forklarer Christoffer No.

Vil have det bedste kød i burgerne

Burger Shack har især fokus på at få det bedste kød i deres burgere. De lancerede også i 2018 deres egne fritter.

“I takt med vi får flere restauranter, giver det os mulighed for at forbedre vores produkter uden det betyder noget prismæssigt for kunderne. Det forpligter også.

Al vores oksekød kommer fra tre kvalitetsfokuserede gårde; Bomhuset, som leverer fantastisk Wagyu-kød til os samt Kildegården & Himmerland.

I 2018 lancerede vi også som den første danske kæde, jeg kender til, vores helt egne pommes frites.

De bliver lavet udelukkende med danske vestjyske kartofler. Det er en ære for os at arbejde med passionerede landmænd og producenter – det ligger i vores DNA,” forklarer Christoffer No, Direktør i Burger Shack Danmark

Burger Shack åbner deres første restaurant i København i april på Tapperitorvet 1, 1799, København. Åbningstiderne er 11.30 – 21.00 hver dag.