Vi fejrer 4 års fødselsdag!

4 år er der nu gået siden den første burger restaurant i Frederiksgade (Aarhus C) åbnede. En lille og ultra hyggelig Burger Shack med udsyn til køkkenet for de mange burger sultne kunder. Her er flere end 1.000.000 flammegrillede burgere blevet kreeret over de sidste 4 år. Siden er det gået stærkt… rigtig stærkt!

I dag tæller vi hele 15 restauranter fordelt over hele landet. Vi er specielt stolte af, at vi har fået hul på på Fyn og Sjælland, som er kendt for at have meget stor konkurrence og alligevel har vi formået at modtage flotte anmeldelser mm.

Da vi indtog Carlsberg Byen sidst år kunne vi efter kort tid bryste os med to 6-stjernede anmeldelser fra henholdsvis Politiken og Jyllands Posten. Aarhus Update var også banen med en anmeldelse med stor og flot ros, som vi også sætter enorm stor pris på!

Bæredygtighed

For os er det ikke kun smag og anmeldelser der er vigtigt, det er også vores tilgang til at servere Danmarks Bedste Burger. Vores direktør fortæller:

For os betyder især bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi rigtig meget. Det håber vi også du bemærker, når du træder ind ad døren hos os, og når du sætter tænderne i vores burgere. Det er vigtigt for os, at råvarerne er af ordentlig kvalitet. At kørerne, har levet under ordentlige forhold, at råvarerne så vidt muligt er økologiske og ikke mindst, at vi forholder os til den energi vi forbruger, og affald vi genererer også er bæredygtigt.

Du kan læse meget mere om alt dette på vores side om værdier lige her.

Fødselsdag

I anledningen af vores 4 års fødselsdag inviterer vi hele Danmark på Burger Shack, hvor vi sælger vores prisvindende Shack Burger Menu til kun 50 kr. Menuen består – som altid – af vores velkendte Shack Burger, hvoraf bøffen er sammensat af kød fra 2 prisvindende gårde, økologisk salat, tomat og læg i en lækker smørbagt bolle. Dertil vores Shack Fries lavet af danske kartofler med friske krydderurter og hjemmerørt dip. Og så skal du da ikke snydes for en dejlig kold sodavand!

Tilbuddet gælder hele mandag d. 24 februar og i hele landet!

Find link til vores event på Facebook lige her!