Anmeldelser

Hør eksperternes vurdering

Byens bedste burger 2016 og 2017!


Vi er stolte af at kunne fortælle, at The Burger Shack® k igen i år vandt titlen som Aarhus’ bedste burger. Det er nu 2 år i træk, vi har haft fornøjelsen af være det mest velsmagende valg på den aarhusianske burgerscene. Stor tak til alle vores loyale kunder for jeres stemme. Læs mere om prisen for byens bedste burger…

Hvis du også har lyst til en lækker smagsoplevelse, så kom ned og få en af vores saftige burgere på Frederiksgade i Aarhus eller på en af vores andre restauranter.

AOA 2016 - Byens bedste burger
“The Burger Shack er min favorit!”Børsen - Læs hele artiklen her...

Burgere får topkarakter

“Et ’shack’ betyder egentlig primitivt shelter, men alligevel er der noget storslået over de økologiske burgere, som personalet iklædt skovmandsskjorter langer over disken i Frederiksgade. Samtidig er prisen skarp og fritterne sprøde.”

“Vi kvitterer med topkarakteren.”
– Århus Stiftstidende – Læs hele artiklen…

ER DU SULTEN?

Hvis svaret er ja, så kan du med god samvittighed tage et kig i vores menukort. Burgerne er lavet med økologiske grøntsager og kød fra fritgående kvæg.

“Klart en af byens bedste burgere, ingen tvivl om det. Og til en yderst fair pris.”Burgerimperiet - Læs hele artiklen her...

“Økologi, bæredygtighed og smag i topklasse”

“The Burger Shack siger, det handler om økologi, bæredygtighed og smag i topklasse. De to første ting kunne vi ikke smage – men det sidste var i den grad sandt. Deres burgere var perfekte i min verden. I den håndholdte kategori er det blandt de bedste, jeg har smagt.

De fleste kommer der selvfølgelig for at få burgere, men Burger Shacks fried chicken er helt sikker også værd at prøve – de slår det meste.”

“Alt i alt en af de store anbefalinger herfra!”
– Aarhus Update – Læs hele artiklen…

HVOR LIGGER SHACKEN?

Har du lyst til en smagfuld burger med sprøde fries? Klik på knappen nedenfor og find din nærmeste The Burger Shack® k. Det bliver en smagsoplevelse, både du og din pengepung vil nyde.

“I’m in love and Aarhus has a serious new challenger for the city’s best burger!”The Hotdog Judge - Læs hele artiklen her...

En af favoritterne

“Bøffen var tyk, saftig, yderst smagfuld og helt perfekt mediumstegt så den rosa farve kom til syne ved første bid. Bollen som bøffen lå i var også en luftig lækkerbidsken, der lagde den ramme om bøffen som den fortjente. Agurker, tomat og salaten i burgeren var fint afstemt, så det ikke udgjorde en for stor del af burgerens indhold.

Burgeren ryger ind som en af mine absolut foretrukne her i byen og jeg glæder mig allerede til at jeg næste gang kan få lov at svine mig til i deres alt for skønne burger.”

– Spis Grisen – Læs hele artiklen…

SPRING KØEN OVER

Pssst... Har du hørt, at du nu kan bestille din yndlingsburger på nettet. Så står maden klar til dig, når du kommer og du springer køen over. Prøv det nu!

Få byens bedste hos The Burger Shack®

Få byens bedste
hos The Burger Shack®

Få byens bedste

hos The Burger Shack®

Andre medier vi er blevet nævnt i


  • Smag Aarhus - The Burger Shack anmeldelser
  • Herning Folkeblad - anmeldelse
  • Connery
  • Tripadvisor