Burger Shack Fylder 6 år med gode tilbud


Burger Shack fylder år, og det bliver fejret med manér! Det er nemlig ikke en helt almindelig seks års fødselsdag. Fødselsdagen er den første siden restaurant- koncernen DiningSix og Christian Tønnesen overtog ejerskab og ledelse af burgerrestauranten.

Siden overtagelsen i 2021 har de nye ejere arbejdet hårdt på at få burgerrestauranten i topform og nu kan de sammen fejre deres første fødselsdag.

“Det har været et vanvittigt år, der både har været udfordrende og spændende. Vi glæder os til at fejre mange flere fødselsdage – med vores gæster og alle vores fantastiske ansatte i restauranterne. Vi har arbejdet hårdt og vi er ikke i mål endnu, men vi er mere end godt på vej! Ved vores næste fødselsdag kan vi forhåbentlig fejre endnu et år i banken i endnu flere Burger Shack-restauranter.” siger Direktør Christian Tønnesen.


Fødselsdagstilbud

Burger Shack fejrer seks års fødselsdag med alt hvad det indebærer; Flag, fest og fødselsdagstilbud. Restauranten er pyntet op og der er gode tilbud på programmet. Mandag til torsdag i uge 11 kan de burgersultne nyde godt af fødselsdagstilbud på burgerrestaurantens mest populære menuer. Du kan få en Shack Burger Menu eller en Shack Chicken Burger Menu til bare 66 kr. 

“Det er en skarp pris for et par ligeså skarpe burgere, og vi håber, at der er rigtig mange af vores gæster, der vil benytte sig af tilbuddet” slutter Christian Tønnesen.

*Tilbuddet gælder i Aarhus, Horsens, Vejle, Kolding, Odense og København

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad