Burger Shack har fået smilet tilbage


Burger Shack har igen fået de gladest mulige smileyer i alle restauranter landet over i kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen. Et vigtigt step i missionen om at genvinde de burgerglade forbrugeres tillid og blive danskernes foretrukne burgerkæde.

Da Burger Shack i forrige måned blev overtaget af de unge restauratørtalenter fra DiningSix blev samtlige restauranter lukket ned for at tømme ud i varelagre, gøre hovedrent og på den måde nulstille forretningen for at sikre den gode hygiejne og fødevaresikkerheden. En beslutning der nu kvitteres med lutter glade smileyer i samtlige 11 Burger Shack-restauranter landet over.

Førsteprioriteten har siden opkøbet været at få styr på alle processer og inddrive glade smileyer i alle vores restauranter. Nu kan vi med ro i sindet vise vores gæster, at de er i de tryggeste hænder, når de bestiller deres mad hos os, fortæller Christian Juul Tønnesen, ny administrerende direktør i Burger Shack.

Burger Shack kom i vælten i medierne i midten af 2020, da de tidligere ejere fik en lang række påtaler og sanktioner fra Fødevarestyrelsen. Det er nu historie, for nu når der igen er brede smil at finde i alle Burger Shack-restauranter rettes fokus mod at optimere den overordnede gæsteoplevelse.

Næste skridt bliver for os at optimere vores produkt – både på smagen og gæsternes oplevelse hos os. Vi samler på glade gæster, og det får vi kun ved at tilbyde et godt produkt og tilsvarende god service, fortæller Christian Juul Tønnesen.  

På sigt ser den nye administrerende direktør store muligheder for at ekspandere og give endnu flere muligheden for at sætte tænderne i de saftige burgere. Således er ambitionerne, at Burger Shack skal vokse i Danmark såvel som resten af Norden. Særligt er der store forventninger til Norge, hvor DiningSix allerede har to andre restaurantkoncepter.

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad