Burger Shack lancerer ny sæsonburgerSommersæsonen er over os, og udover nyudklækkede studenter og høj sol betyder det også, at det er tid til en ny sæsonburger hos Burger Shack. Den nye kreation lander i restauranterne den 4. juli.

Burger Shack skyder for alvoren sommeren i gang med en ny sæsonburger. Burgeren, som er frisk og sommerlig, består af vores lækre chicken patty med kylling fra The Happy Chicken Project, Goma- og chilidressing, Hoisinmayo, to slags spidskål og syltede gulerødder serveret i vores karakteriske briochebolle. Burgeren er åbenlyst inspireret af det asiatisk køkken og udmærker sig ved store og friske smage, som passer perfekt til den danske sommer.

Burgeren bærer spøgefuldt, og med reference til gomadressingen, navnet Go’ Ma’ Shack Burger, og det skal allerhelst udtales på syngende fynsk ved bestilling, selvom vi naturligvis også godtager alle andre danske dialekter. Go’ Ma’ Shack Burger, er nemlig på menuen på alle 11 Shacks rundt omkring i landet.

Go’ Ma’-burgeren kan nydes både som single burger og som menu med sprøde fries drysset med italiensk ost og timian og en valgfri drikkevare på siden fra den 4. juli.

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad