Burger Shack levering

Burger Shack Levering

Burger Shack tilbyder nu levering i udvalgte byer!

Burger Shack levering er en service, som vi løbende kommer til at udbrede til så mange byer som vi kan komme i nærheden af. Lige nu tilbyder vi egen levering af mad fra Burger Shack i Aarhus og Odense.

Ambitionen kommer af, at vi gerne vil kunne levere vores sunde værdier og mad til alle vores kunder og stadig være i fuld kontrol af selve leveringen og servicen forbundet med leveringen.

Det er samtidig en stor efterspørgelse fra vores kunder og vores mål er altid, at gøre alle vores kunder glade. Vi ser samtidig, at der er en stigende tendens til at vores kunder ønsker levering. Derfor står det højt på vores liste, at lave vores egen Burger Shack levering.

Så fremadrettet vil i kunne opleve, at vi udvider med Burger Shack levering i flere og flere byer. Det vil i kunne se inde under vores bestillingsside, hvor der vil stå “(udbringning)” ud for butikkens navn.

Hvis du fremover ligger med tømmermænd, skal bestille take away til hele familien eller bare har en off-day, så leverer vi vores sunde værdier og award vindende mad ud i fremtiden.