Burger Shack Odense afholder udendørs grillarrangement


Lørdag d. 11. juni 2022 bliver der liv og glade dage i Vintapperstræde, når Burger Shack inviterer til grillarrangement og byder på burgere frisk fra grillen, gratis øl og aktiviteter til en hyggelig dag og sommerens startskud.

Burger Shack Odense skyder sommeren i gang d. 11. juni med picnicstemning i Vintapperstræde. Den populære burgerrestaurant hiver grillen på gaden, hvorfra de serverer brandvarme burgere, og for at sikre at de besøgende ikke tørster byder man på 100 gratis IPA fra Brooklyn Brewery. 

Udeområdet foran restauranten bliver pyntet op til asfalt-picnic med græs og de klassiske duge i røde og hvide tern, og der er også sørget for aktiviteter som hele familien kan tage del i. Sammen med det, til lejligheden, opstillede picnicområde er der nemlig også mulighed for at konkurrere i de ædle discipliner slå-søm-i og cornhole.

“Vi glæder os rigtig meget og håber, at en masse mennesker vil kigge forbi til god mad og dejlig øl og ikke mindst et par hyggelige timer. Der er rig mulighed for at vinde håneretten over venner og familie i cornhole og slå-søm-i, og det kan alle vist lide. Vi håber selvfølgelig på godt vejr, men skulle vi være uheldige har vi en god back up-plan”, fortæller manager på Burger Shack Amalie Jørgensen.

Hvad: Burger Shack Grill og Picnic
Hvor: Burger Shack, Vintapperstræde 6, 8000 Odense

Hvornår: Lørdag d. 11. juni 2022 fra kl. 11.30 

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad