Burgere til fest eller arrangement – vi har dig!

Hos Burger Shack laver vi mange burgere. Rigtig mange burgere faktisk. Vi kan ovenikøbet lave rigtig mange på en gang, og derfor er vi et oplagt valg, hvis du står og mangler mad til en fest eller et arrangement. Uanset om I er en mindre gruppe på 8 til et polterabend eller helt op til 500 til en konference, så kan vi stå for burgere og burgermenuer til lejligheden. Med 6 burgerrestauranter spredt ud over det meste af Danmark  er det næsten lige meget hvor du befinder dig, så kan vi sørge burgere til din fest eller arrangement.

Er du allerede solgt? Find kontaktoplysninger nederst på siden.

Gør det nemt – burgere til studentergildet

Sommer, fest og glade unge mennesker. Det er hjertet af den danske sommer. Spar dig selv for besværet og forberedelserne og lad os står for maden til studentergildet. Der er næppe noget som passer meget bedre til et studentergilde end burgere. Det ligger den helt rigtige bund til dagens og aftenens strabadser, og så øger en omgang saftige og varme burgere i den grad chancen for, at netop dit stop på studenterkørslen bliver det mest populære. Vi laver maden dig, så du kun skal koncentrere sig om at hygge om gæsterne.

Burger til polterabend – den perfekte løsning

De fleste polterabend-selskaber kører med et stramt program og er stort set hele tiden på farten, og til den type arrangement er der brug for mad som kan nydes i en snæver vending og mens I er farten. Her er Burger Shack et oplagt valg. Hvis I vil forbi en af vores 11 restauranter og spise kan vi sørge for et bord til jer, men vi kan også stå klar med maden, så I bare skal snuppe den med, så I kan holde den stramme tidsplan. Og lad os endelig bare være ærlige – der er behov for at få noget mad i maven på sådan en dag, og her er burgere bare et oplagt valg. Plus at så kender I os til nær tømmermændene skal plejes dagen derpå.

Burgere som natmad til dit bryllup

Indrømmet. Det er nok de færreste der har burgere på menuen til bryllupsmiddagen. Til gengæld er burgere et oplagt valg som natmad til et bryllup. Fra udvalgte restauranter leverer vi de varme burgere direkte til festen, så dine gæster får benzin til at feste hele natten og sende dig og din udkårne godt afsted ud i livet som ægtefolk. Vi har 6 burgerrestauranter rundt om i landet, så lige meget hvor du holder dit bryllup, er der stor chance for at vi kan levere burgere til dig. (bestil for minimum 4000,- for at få levering)

Sommerfest og firmafest – gør det nemt med burgere

Alle kan lide burgere, og derfor er det et perfekt valg til den uformelle fest eller det afslappede arrangement. Skal du holde et uformelt arrangement som en sommerfest eller firmafest, hvor fokus ikke er på den store middag, står vi klar til at levere varme og saftige burgere til dig og dine gæster.

Hvis du vil høre mere om muligheder for at få leveret burgere til dit arrangement eller fest, så tag fat i os via formularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud og mere information om de mange muligheder. Tag et kig på menuen her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Burgere til din næste fest eller arrangement – Kontakt os på burger@burgershack.dk

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad