Cirkus Mojn Kolding

Faxe Kondi x Burger Shack – Cirkus Mojn (Kolding)

Vi er stolte af at kunne løfte sløret for vores anden vinder i vores kampagne i samarbejde med Faxe Kondi – denne gang i Kolding.

Samarbejdet er med til at støtte op om lokalforeninger- og sportsklubber rundt omkring i landet. Nærmere de områder hvor vi har Burger Shack Restauranter liggende (som er 15 steder i landet i skrivende stund).

Konkurrencen

Det fungerer sådan, at foreninger- og sportsklubber har kunne tilmelde sig konkurrencen via. vores Facebook-side og efterfølgende udvalgte vi en vinder fra hver by. Disse byer vandt en tur på Burger Shack for deres forening- eller sportsklub, samt en kasse Faxe Kondi. Denne tur har vi dokumenteret og lavet til kampagnevideoer.

Hver måned forsætter konkurrence på samme vis og vi udvælger en ny vinder, som har tilmeldt sig indenfor den senest måned.

Cirkus Mojn

De første vindere af konkurrence i Kolding blev: Cirkus Mojn
En flok super seje børn, som har fundet hinanden gennem den – for nogle – glemte kunst der gemmer sig i cirkus-stilens flotte og avanceret “gøgl”. Lederne i Cirkus Mojn havde indstillet børnene og de var ekstremt ydmyge omkring hele oplevelsen og var en fornøjelse at bruge dagen sammen med.

Efter træningen i Haderslev besøgte vi restauranten i Kolding, hvor både børn og ledere blev forkælet med burgere og Faxe Kondi. Glæden ved både burgere og deres cirkus udfoldelser, spreder glæde på bedste vis og det kan du også opleve i videoen herover!

Vil du deltage i næste konkurrence i din by?

Sådan gør du:
Nominér en sportsklub eller -forening, der fortjener en tur ligesom ASG Streetdance i videoen her.
Skriv din begrundelse i kommentarfeltet herunder.

Hver måned trækker vi 1 vinder, som får en kasse Faxe Kondi til træningen og en tur på jeres lokale Burger Shack bagefter.