Hjemmelavet Shack Burger

Danmarks Bedste Burger – nu giver vi opskriften væk!

Gennem de seneste fire år har vi efterhånden langet adskillige millioner af burgere over disken i vores restauranter landet over. Den mest populære er uden tvivl Shack Burgeren, som ligeledes har vundet titlen som Danmarks Bedste Burger.

Det er netop Shack Burgeren, vi nu har besluttet at give danskerne muligheden for selv at prøve kræfter med at lave derhjemme.

Der er to hemmeligheder i Shack Burgeren, som er dem, der er med til at gøre den så god, eller måske rettere tre. De to første og vigtigste er smagene i henholdsvis vores dressinger, samt Shack-marinaden, som kommes på bøffen efter den er grillet, og er med til at give den karakteristiske smag.

Den sidste hemmelighed handler om at sikre at man altid, ved hver eneste bid, får en bid af det hele; bolle, bøf, salat og dressingerne – The Shack way.

“Vi har gennem tiden været så privilegerede at vinde adskillige priser og få 6-stjernede anmeldelser for vores Shack Burger. Vi har gentagne gange fået spørgsmålet om ikke vores kunder må få opskriften. Nogle vil måske mene, at det er uklogt at give opskriften væk på en “winning combination”, men vores mål med Burger Shack har altid været at få flere danskere til at spise bedre burgere. Det har de kunne i vores restauranter – nu giver vi dem også muligheden derhjemme. En burger er i princippet noget alle kan lave, vi har forsøgt at gøre det simple kompliceret, og så gøre det simpelt igen. Derfor har vi brugt de sidste 4 år på at udvikle, hvad vi mener er den ultimative burger. Den udvikling bliver vi nok aldrig helt færdige med,” fortæller Christoffer, direktør i Burger Shack.

For at gøre det nemt at lave burgeren derhjemme, har vi været i køkkenet og filmet processen fra start til slut. I videoen medvirker Christoffer, direktør i Burger Shack, samt vores produktudvikler og tidligere Michelin-kok Rasmus. De to gennemgår alle elementerne i burgeren: brioche bollen, hakning og formning af bøf, de økologiske grøntsager som klargøres som en patty,der gør det nemt at samle burgeren, og ikke mindst de tre dressinger og Shack-marinaden. Undervejs får du naturligvis også et par tips til at sikre den samme oplevelse i hver eneste bid.

Videoen findes på vores F​ acebook-side​ samt i en lidt længere version på vores YouTube-kanal.

Video på YouTube: ​https://www.youtube.com/watch?v=RDSbxadYhs8& Opskrift: ​https://burgershack.dk/hjemmelavet-shack-burger