Faxe Kondi x Burger Shack - ASG Streetdance

Faxe Kondi x Burger Shack – ASG Streetdance (Aarhus)

Vi er stolte af at kunne løfte sløret på vores første video i en større kampagne, i samarbejde med Faxe Kondi!

Samarbejdet er med til at støtte op om lokalforeninger- og sportsklubber rundt omkring i landet. Nærmere de områder hvor vi har Burger Shack Restauranter liggende (som er 15 steder i landet i skrivende stund).

Konkurrencen

Det fungerer sådan, at foreninger- og sportsklubber har kunne tilmelde sig konkurrencen via. vores Facebook-side og efterfølgende udvalgte vi en vinder fra hver by. Disse byer vandt en tur på Burger Shack for deres forening- eller sportsklub, samt en kasse Faxe Kondi. Denne tur har vi dokumenteret og lavet til kampagnevideoer.

Hver måned forsætter konkurrence på samme vis og vi udvælger en ny vinder, som har tilmeldt sig indenfor den senest måned.

ASG Streetdance fra Aarhus

De første vindere af konkurrence i Aarhus blev: ASG Streetdance.
En flok seje piger, som har fundet et stort fællesskab i dansen og deler den med hinanden. De deltager samtidig i diverse konkurrencer og stævner, hvor de konkurrere med andre hold.

De besøgte vores restaurant på Trøjborg, hvor der var god plads til de mange dansepiger. Her fik de serveret burger menuer til alle og derefter drog vi med dem til træning i Aarhus C. Her fik en smagsprøve på, hvorfor det var vi valgte dem.

Deres glæde for dans, gode humør og seje dansetrin skinnede igennem på fuld drøn og i videoen kan du også få en smagsprøve på pigernes talent!

Vil du deltage i næste konkurrence i din by?

Sådan gør du:
Nominér en sportsklub eller -forening, der fortjener en tur ligesom ASG Streetdance i videoen her.
Skriv din begrundelse i kommentarfeltet herunder.

Hver måned trækker vi 1 vinder, som får en kasse Faxe Kondi til træningen og en tur på jeres lokale Burger Shack bagefter.