Skip to main content

ÅBNINGSWEEKEND: Burger Shack deler 1.000 menuer ud

VI ER IGANG MED AT TRÆKKE DE 1.000 HELDIGE VINDERE, DER VIL FÅ DIREKTE BESKED VIA E-MAIL I LØBET AF UGE 6.

Burger Shack åbner med nye ejere på fredag, og vi har tænkt os at åbne med et brag! Derfor udlodder vi i alt 1.000 burgermenuer fordelt i hele landet i løbet af den kommende åbningsweekend. Vælg frit fra kortet – måske er du den heldige!

I sidste uge kunne vi dele nyheden om, at de erfarne restauratørtalenter fra DiningSix har opkøbt Burger Shack. Vores nye ejerkreds tog lynhurtigt en beslutning om straks at lukke alle restauranter ned for at tømme ud i varelagre og gøre hovedrent. Således vil samtlige af vores 10 restauranter stå klar og skinnende rene, når dørene igen kan åbnes for det burgerelskende publikum på fredag den 5. februar.

Og det bliver ikke en hvilken-som-helst åbningsweekend. DiningSix er kendt for at være både kreative og nytænkende i deres markedsføring, og derfor er det vel næppe nogen overraskelse, at genåbningen af Burger Shack – på trods af diverse corona-restriktioner – bliver noget af en fest. Derfor udlodder vi 1.000 menuer i løbet af weekenden. 

”Folk skal vide, at Burger Shack er tilbage i en ny og bedre form – det vil vi ikke gå stille med dørene med! Det vigtigste for os lige nu er at komme godt fra start, og det gør vi bedst ved at give både gæster og medarbejdere en sjov og god oplevelse,” siger Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix.

Få fingrene i en burgermenu

De 1.000 heldige vindere findes blandt alle, der bestiller en menu gennem vores hjemmeside fredag-søndag i kommende weekend. For hver menu, du bestiller online, får du et lod i puljen og forøger dine vinderchancer. De heldige vindere findes ved lodtrækning mandag morgen og vil herefter blive kontaktet med henblik på at få refunderet beløbet på den bestilte burgermenu. 

Betingelser: 

  • For at deltage i konkurrencen skal du bestille en valgfri Burger Shack-menu online fredag-søndag i uge 5
  • Jo flere menuer du bestiller – desto flere lod får du med i puljen.
  • Ét lod svarer til én menu
  • De 1.000 heldige vindere trækkes mandag i uge 6
  • Hvis vi trækker dit navn, får du refunderet beløbet for den pågældende menu
  • Trækker vi dit navn flere gange bliver du refunderet tilsvarende det samlede antal lod trukket. 

Bestilling til weekenden åbner fredag den 5. februar kl. 10

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad