Grill og Gratis Bajer på Burger Shack Trøjborg


Lørdag d. 27. august siger Burger Shack farvel til sommeren, når de inviterer til grillarrangement og byder på burgere frisk fra grillen, gratis øl og aktiviteter til en hyggelig dag.

Burger Shack Trøjborg tager afsked med sommeren med picnic-stemning på Otte Ruds Gade. Den populære burgerrestaurant hiver grillen på gaden, hvorfra de serverer brandvarme burgere, og for at sikre at de besøgende ikke tørster byder man på 100 gratis øl fra Brooklyn Brewery. 

“Vi har henover sommeren fået et rigtigt hyggeligt udeområde her på Trøjborg, og nu vil vi gerne indvie det for alvor. Derfor hiver vi grillen ud på gaden, og byder folk på nogle gratis øl,” Siger Christian Tønnesen som er direktør i Burger Shack. Der er også sørget for aktiviteter som hele familien kan tage del i. For udover gratis øl og burgere direkte fra grillen, er der nemlig også mulighed for at konkurrere i de ædle discipliner slå-søm-i og cornhole.

“Vi håber vejret er med os, og ser frem til at få besøg af en masse mennesker til god mad og dejlig øl og ikke mindst et par hyggelige timer. Der er rig mulighed for at vinde håneretten over venner og familie i cornhole og slå-søm-i, og det kan alle vist lide.”

Hvad: Burger Shack Grill og Picnic
Hvor: Burger Shack, Otte Ruds Gade 106 , 8000 Aarhus

Hvornår: Lørdag d. 27. August fra kl. 11.30 

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad