Burger Shack i Politiken

“Der er en ny burgerkonge in town”

Seks hjerte til lille grillskur: Der er en ny billig burgerkonge i København

“Jyske Burger Shack er åbnet i dyre Carlsberg Byen. Men der er intet prætentiøst ved burgerne – de smager bare fandens godt. Og så er prisen usædvanlig god.”

Sådan skriver den Politikens afdeling “iByen” om vores nyeste restaurant i København. En en anmeldelse som falder ca. 1,5 måned efter vores åbning i København. En anmeldelse, som vi er utrolig stolte af!

“Vi er taget til Burger Shack, en jysk invasion, der kommer med burgere, som siden skuret åbnede i Aarhus i 2016, har opnået et rygte, der burde få københavnerpendanterne til at ryste i bukserne.

Alle de mange udtalelser i artiklen gør os utrolig glade og Politiken rammer plet i forhold til, hvad det er vi har forsøgt at gøre med vores koncept hos Burger Shack. Det betyder reelt rigtig meget for os, at vores kunder forstår at vi forsøger at lave kvalitets burgere til en god pris, med hjertet det rette sted.

Genbesøgte et par af byens burgerspidser for at være sikre

Burger konkurrencen i København er stor og derfor tog anmelderne tilbage til nogle af de velkendte burgersteder i København, for at sikre at deres begejstring holdte stik. Selv efter at have besøgt dem igen, var dommen stadig den samme.

Vi glæder os til at kunne løfte sløret for vores store Københavnske planer, men indtil videre vil vi blot sige tusind tak for varme velkomst!