Solvejg Haakonsen

Solvejg Haakonsen er ny kvalitetschef hos Burger Shack

Det seneste år er det gået rigtig stærkt hos os i Burger Shack, hvor vi er vokset til hele 15 restauranter. Med den succes følger for os et helt naturligt øget fokus på fødevaresikkerhed og kvalitet, hvorfor vi nu ansætter Solvejg Haakonsen som kvalitetschef.


Solvejg Haakonsen kommer med en Master fra Københavns Universitet i fødevarekvalitet og -sikkerhed, samt næsten 20 års erfaring med kvalitets- og egenkontrol fra andre fødevarevirksomheder som Tulip, Odense Marcipan og senest kvalitetschef hos pålægsproducenten, DEFCO A/S.

Den seneste tid har vi hos Burger Shack været kritiseret i medierne grundet anmærkninger til vores restauranter fra Fødevarestyrelsen, og den nytiltrådte kvalitetschef er ét af flere tiltag, som skal få vores 15 glade smileys tilbage.
Interne kontroller har tidligere været fordelt på flere personer i virksomheden – nu samler vi ansvaret hos én person i en chefstilling og tilfører området øgede kompetencer og ressourcer.


Solvejg starter hos os pr. 18. august 2020.