Skip to main content

Ofte stillede spørgsmål

Kan man reservere bord?

Vi tager ikke mod bordbestillinger, men håber meget at man vil komme ind, trods dette. Skulle der ske ikke at være plads, så er det altid muligt at få vores mad som take away.

Har I glutenfri alternativer?

Vi har en lækker, glutenfri bolle som kan tilkøbes ved bestilling. Derudover er vores Shack Fries også glutenfri. Skulle du have yderligere spørgsmål herom, så er personalet altid behjælpelige med at besvare disse.

Vores oksekød er lavet af 100% dansk kvæg fra dansk landbrug, samt er vores kylling lavet af 100% danskskylling.

Kyllingebøffen er lavet af udbenet lårkød af 100% danskkylling. Denne udskæring på kyllingen er mere fedtholdig end f.eks. bryst- og inderfilet, hvilke medfører at kyllingebøffen kan holde sig saftig og lækker i længere tid. Paneringen er derudover lavet med inspiration fra vores tidligere Shack Chicken.

Vi har vores veganske Beyond Shack burger af friteret plantebøf af ærteprotein, vegansk cheddar, syltede agurker, vegansk mayo, ketchup samt frisk tomat, løg og salat i vegansk burgerbolle.

Alle vores kyllingeprodukter, som er lavet af 100% dansk kylling, er halal.

Har du spørgsmål eller feedback efter dit besøg, så modtager vi det altid med åbne arme på burger@burgershack.dk, hvor vores support sidder klar til at hjælpe alle dage 11.00-22.30.Tlf: 69 16 94 44

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad