Skip to main content

OM OS

VORES BURGERE


Vores kærlighed til mad er kæmpestor, så du kan være sikker på, at vores burgere er lavet med en stor portion kærlighed og omhu og ved at benytte os af de bedste råvarer.

Hos Burger Shack flammegriller vi vores bøffer, og ved brug af åbne køkkener i alle vores restauranter, sørger vi for, at vores gæster altid kan følge med i processen.

Hos Burger Shack er vi stolte af, at vi benytter 100% dansk oksekød fra danske landmænd, og at al vores kylling er lavet af 100% dansk kylling som er krydret, paneret og friteret og lige til at spise!

BURGERE FOR ALLE


Hos Burger Shack er der plads til alle!

Måske er du veganer, spiser ikke kød eller noget helt andet. Det er helt ok – vi har også mad til dig! Her hos Burger Shack vil vi nemlig gerne sikre os, at alle kan få fingrene i en god burger. Alt vores mad er lavet med udgangspunkt i kvalitetsråvarer behandlet med omhu.

Hos Burger Shack tilbyder vi også en børnemenu, hvor familiens mindste eller dem, der er knap så sultne, også kan være med.

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad