OM OS

HISTORIEN OM BURGER SHACK


Siden vores åbning i 2016 er Burger Shack stormet frem på den danske take away-scene med 10 restauranter fordelt over hele landet. Det har været en rejse med både op- og nedture. Særligt har vi været et hyppigt samtaleemne i medierne de seneste år. Først for at nå burgerstjernene på rekordtid og vinde ”Danmarks Bedste Burger”, næst for at dele opskriften på selv samme prisvindende burger med hele den danske befolkning – sidst for omfattende fødevarekritik.

Men nu går Burger Shack mod nye og lysere tider. Det sker sammen med de ambitiøse restauratørtalenter bag DiningSix, der udtænker, udvikler og driver en lang række anerkendte restauranter. Sammen tager vi kampen op på den sprudlende take away-scene og målet er helt klart: Burger Shack skal tilbage i topform!

Vi glæder os til at tage dig med på rejsen!

VORES BURGERE


Vores kærlighed til mad er kæmpestor, så du kan være sikker på, at vores burgere er lavet med en stor portion kærlighed og omhu og ved at benytte os af de bedste råvarer.

Hos Burger Shack flammegriller vi vores bøffer, og ved brug af åbne køkkener i alle vores restauranter, sørger vi for, at vores gæster altid kan følge med i processen.

Hos Burger Shack er vi stolte af, at vi benytter 100% dansk oksekød fra danske landmænd, og at al vores kylling er lavet af 100% dansk kylling som er krydret, paneret og friteret og lige til at spise!

BURGERE FOR ALLE


Hos Burger Shack er der plads til alle!

Måske er du veganer, spiser ikke kød eller noget helt andet. Det er helt ok – vi har også mad til dig! Her hos Burger Shack vil vi nemlig gerne sikre os, at alle kan få fingrene i en god burger. Alt vores mad er lavet med udgangspunkt i kvalitetsråvarer behandlet med omhu.

Hos Burger Shack tilbyder vi også en børnemenu, hvor familiens mindste eller dem, der er knap så sultne, også kan være med.

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad