Historien bag

The Burger Shack®k

Danmarks bedste burgere


Danmarks bedste burgere til yderst gode priser. Det er det, du får hos The Burger Shack®k. Konceptet er inspireret af et råt og hyggeligt skovhuggertema, amerikanske burgere og danske værdier. Vores fokus ligger på høj kvalitet, økologi og dyrevelfærd.

Hos os kan du nyde dine burgere med god samvittighed og samtidig være med til at gøre en forskel.

Mission

The Burger Shack® k er en burgerbarkæde, som bidrager til den danske madscene – specifikt til burgerscenen med nyskabende højder af kvalitet gennem simple, gode og nøje udvalgte økologiske råvarer, sammensat og tilberedt til perfektion.

Vision

The Burger Shack® k vil ændre fast food branchen. Med en ærlig tilgang til fast food scenen vil vi kunne tilbyde vores kunder fantastiske burgere til meget konkurrencedygtige priser.

3 gårde bliver til én Shack-bøf


Hos Burger Shack er vi stolte af, som de eneste i verden, at kunne samle tre af Danmarks bedste producenter af oksekød i én bøf.

– Bomhuset Wagyu i Skive drives af Anders Riis som beskriver det helt særlige oksekød: “Den særlige fedtsætning hos Wagyu gør, at den i højere grad sætter fedtet inde i musklerne, mens mængden af det udvendige fedt er mindre. Det bidrager til en langt kraftigere smag.”

– Kildegaarden i Hadsund drives af Gitte og Erik Skovsgaard, hvor køerne går rundt i et grønt og bakket terræn med en fantastisk udsigt til den tilstødende sø. “Man kan smage på kødet, hvordan dyrene har haft det under opvæksten”.

– Himmerlandskød i Nordjylland er drevet af familierne Andersen og Svensen. “100% Dansk – 100% Nærvær” er deres kerneværdier. “At vores kød er 100% dansk betyder, at vores dyr ikke udsættes for lange transporter. Udover at højne dyrevelfærden, gavner det også kødets kvalitet.”

Dansk landbrug, fritgående kvæg & kød af høj kvalitet


Vores oksekød kommer fra gårde, hvor køerne lever frit og narturligt. Køerne bliver hverken malket eller overbeflokket. Kødet leveres af lokale, danske leverandører. Når du køber en burger hos The Burger Shack® k er du dermed med til at støtte dansk landbrug.

Kødet er nøje udvalgt med henblik på at frembringe den mest udsøgte smag i hver bøf.

Friske, økologiske råvarer


Hos The Burger Shack® vil vi gerne bidrage til en fremtid med mere økologi, bæredygtighed og bedre dyrevelfærd.

Derfor bruger vi også kun økologiske friske grøntsager af højeste kvalitet. Så simpel er hemmeligheden bag den gode smag!

Friske, økologiske råvarer


Hos The Burger Shack® k vil vi gerne bidrage til en fremtid med mere økologi, bæredygtig og bedre dyrevelfærd. Derfor bruger vi også kun økologiske grøntsager af højeste kvalitet. På den måde undgår du sprøjtegifte og farlige kemikalier på grøntsagerne, når du spiser hos os. Det er sundere, og så er grøntsagerne bare friskere og smager bedre. Grøntsagerne dyrkes med ærlighed og sans for kvalitet. Så simpel er hemmeligheden bag den gode smag!

Vi vil også gerne være med til at mindske madspildet i samfundet. Som medlem af REFOOD-ordningen gør vi en aktiv indsats mod madspild og støtter op om en fælles vision om en bæredygtig fremtid.

Den originale Shack hygge


The Burger Shack® ”’‘ lokaler giver dig følelsen af en hyggelig træhyttestemning. En madanmelder sagde endda, at han fik den hyggelige fornemmelse af at være i en skovhuggerhytte midt ude i Alaskas vildmark.

Den hyggelige indretning, kombineret med vores musik og venlige personale, gør, at du med sikkerhed kan mærke den danske hygge med et præg af amerikansk burger.

Den originale Shack hygge


The Burger Shacks® k lokaler giver dig følelsen af en hyggelig træhytte-stemning. En madanmelder sagde endda, han fik den hyggelige fornemmelse af at være i en skovhuggerhytte midt ude i Alaskas vildmark.

Den hyggelige indretning kombineret med vores musik og venlige personale gør, du med sikkerhed vil føle den danske hygge med at præg af amerikansk burger.

4 grunde til at vælge The Burger Shack®

Vores kød er fra danske, fritgående kvæg
Vi bruger økologiske grøntsager af højeste kvalitet
Vi har den bedste burger i Danmark
Vi yder en fantastisk service