Prisfald: Mens alle taler om stigende priser og inflation, sænker Burger Shack priserne som de første


Det er blevet dyrere at være dansker. Priserne er stukket af. Inflationen er på himmelflugt. Overskrifter som disse præger de danske nyhedsflader og har gjort det længe. Alligevel sætter vi hos Burger Shack prisen på alle menuer og burgere ned med 10 kroner fra torsdag d. 22.09, men hvordan kan det hænge sammen?

Det er ikke nogen hemmelighed, at inflationen har været stærkt stigende de sidste mange måneder. Det samme gælder mange af de ting, som vi forbruger hver dag. Gas, el, benzin og dagligvarer. Det er blevet dyrere at være dansker. Skulle man være i tvivl om dette, er det bare at tage et kig i nyhedsstrømmen, hvor prisudvikling og inflation dækkes massivt. Til gengæld får det ikke meget spalteplads, at priserne på nogle råvarer er på vej ned igen. Blandt andet nogle af dem vi bruger meget. Benzin er næsten nede på samme niveau som før energikrisen og prisen på oksekød, korn og hvede er også faldende, omend der stadig er lang vej til niveauet før de store prisstigninger i slutningen af 2021. 

Mod slutningen af 2021 steg prisen på mange af de råvarer vi bruger hos Burger Shack eksplosivt. Eksempelvis steg prisen på oksekød med ca 40%. Dengang var vi nogle af de første til at tage konsekvensen og hæve vores priser. Nu falder prisen på nogle af vores råvarer igen, og derfor mener vi, det er naturligt, at vi er de første til at sætte priserne igen. 

“Vi sætter i første omgang prisen på alle menuer og burgere ned med 10 kroner fra torsdag d. 22.09, men hvis prisen på råvarer fortsætter med at falde, kommer vi til at sætte vores priser yderligere ned. Når vores produktionsomkostninger falder, er det kun fair, at forbrugerne også får adgang til vores produkter billigere. Vi følger prisudviklingen tæt, og vi håber på et tidspunkt at nå tilbage til de priser, vi havde ved overtagelsen af Burger Shack i 2021,” fortæller Direktør Christian Tønnesen.

Prisfaldet inkluderer ikke Burger Shack Silkeborg og Burger Shack Aalborg, da disse restauranter allerede har lavere priser end de andre otte restauranter i kæden.

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad