Skip to main content

Burger Shack Aalborg

Burgerrestaurant – Take away eller To Stay

Kvalitetsburger i Aalborg

I Aalborg på Østerågade, bare et stenkast fra Aalborg Havnebad, ligger Burger Shack. Her kan aalborgenserne få sig en saftig burger og en omgang sprøde fritter. Restaurantens eftertragtede udendørspladser har (med lidt god vilje) havkig! Østerågade er en af Aalborgs hyggeligste gader, og vi er meget glade for restaurantens flotte placering. Burger Shack Aalborg ligger bare tre minutter fra den populære Jomfru Ane Gade.

Vi glæder os til at dig
  • Adresse:
    Østerågade 18a, 9000 Aalborg
  • Email:
    Burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag: 11:30 – 21:00
  • Telefon:

Hvem er Burger Shack

Burger Shack er din danskejede burgerkæde, der laver burger ud af huset. Vi laver burger takeaway af god kvalitet. Det er burgere ud af huset laver med kærlighed og kvalitetsråverer. Kæden er ejet af koncernen DiningSix, der driver flere spændende restaurantkoncepter. DiningSix overtog Burger Shack i 2020 og har siden serveret kvalitets burger ud af huset i Aalborg og 10 andre lækre steder i Danmark. Her kan du læse om vores burgerrestaurant i Aalborg.

Burger ud af huset Aalborg

Burger i Aalborg kan du få på Østerågade. Her ligger den skønne burgerrestaurant Aalborg Burger Shack. Her kan aalborgenserne få burger takeaway i Aalborg. Burger Shack laver burger ud af huset i Aalborg og der følger selvfølgelig sprøde fritter med. Burgerrestauranten laver lækker takeaway i Aalborg og mætter både store og små. Har du ikke brug for burger ud af huset i Aalborg er du velkommen til at snuppe en af burgerrestaurantens eftertragtede udendørspladser. Østerågade er en af Aalborgs hyggeligste gader og et oplagt sted at hente burger takeaway i Aalborg. Burger Shack Aalborg ligger bare tre minutter fra den populære Jomfru Ane Gade. Det er nemt at svinge forbi!

Det er er altid dejligt med burger takeaway i Aalborg, når man for eksempel har været i Gaden. Du kan også besøge burgerrestauranten dagen derpå eller bestille din burger ud af huset til Aalborg. Burger Shack Aalborg er klar til at redde dine tømmermændsdage og dine glade nætter.

Burger til hele familien

Når du har lyst til burger takeaway kan du besøge Burger Shack, din burgerrestaurant Aalborg. Her er der noget til hele familien. Udover lækre takeaway burgere har Burger Shack nemlig også et hyggeligt børneunivers. Mens I spiser burger i Aalborg kan børnene tage på eventyr med Shack Jack, Benji og Fine. De tre venner finder på mange sjove ting og bedst af alt underholder de hele familien. Glæd jer til at få en burger i Aalborg fra Burger Shack.

Takeaway burger i Aalborg

Hvis du skal have burger i Aalborg, skal du besøge Burger Shack. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og den flammegrillede smag bliver du aldrig træt af. Burger takeaway skal være saftigt og lækkert og derfor er Burger Shack din foretrukne burgerrestaurant i Aalborg. Niveauet på disse takeaway burgere er et helt andet, end det du er vant til. Vi glæder os til levere burger takeaway til dig i Aalborg!

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad