Skip to main content

Burger Shack Frederiksgade, Aarhus C

Aarhus første Burger Shack

I Frederiksgade, Aarhus C åbnede den første Burger Shack restaurant. Siden er der løbet en del vand under åen – eller over, om I vil. Burger Shack ligger nemlig på begge sider af Aarhus Å, og aarhusianerne kan glæde sig over hele tre Burger Shack restauranter. På trods af restaurantens beskedne størrelse, besøger de søde aarhusianere den flittigt.

Vi glæder os til at dig
  • Adresse:
    Frederiksgade 39 – 8000 Aarhus C
  • Email:
    Burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag: 11:30 – 21:00
  • Telefon:

Lækker takeaway burger i Aarhus!

Har du lyst til en takeaway burger i Aarhus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Der ligger nemlig tre helt forrygende burgerrestauranter i Aarhus. Lad os præsentere dig for Burger Shack. Din nye yndlings burgerrestaurant i Aarhus. Burgerrestauranter i Aarhus kan man ikke få nok af, og derfor kan vi glædeligt fortælle dig, at du kan få burger takeaway i Aarhus fra tre forskellige steder. Burger Shack har nemlig spredt sig over og har gjort det super nemt for dig at spise burger i Aarhus. Her kan du læse om vores burgerrestaurant i Aarhus.

Den første burgerrestaurant – Frederiksgade

Vi starter selvfølgelig i Frederiksgade. Her kunne man først købe Burger Shack burger takeaway i Aarhus. Siden er der løbet en del vand under åen – eller over, om I vil. Burger Shack ligger nemlig på begge sider af Aarhus Å. Denne burgerrestaurant i Aarhus er ikke ret stor, men på trods af restaurantens beskedne størrelse, besøger de søde aarhusianere den flittigt. Her får du den måske bedste takeaway burger i Aarhus. Burger takeaway passer til mange forskellige lejligheder. Du kan bestille burger takeaway fra os, lige når du har lyst. Vi stiller din burgersult i vores burgerrestaurant i Aarhus.

Vi gør os umage når vi laver burger takeaway i Aarhus. Vi vil være de bedste og vi vil være dit første valg. Derfor flammegriller vi vores bøffer. Sådan får du dig en brandgod bid, hver gang du bestiller burger ud af huset hos os.

Flere forskellige burgermenuer som takeaway i Aarhus

Lige meget hvilken slags burger takeaway i Aarhus du er til, så har vi noget til dig. Vi har mange forskellige burger menuer. Prøv for eksempel vores Double Shack burger menu ud af huset i Aarhus, og få stillet den dobbelte sult. Hvis du bare er snacksulten tager vi os også af det. Sving forbi burgerrestauranten i Aarhus og haps en Shack Snack Box! Vores takeaway burger i Aarhus kan du få med kylling, oksekød eller i vores beyond version, der er helt uden kød. På den måde sørger vi for, at alle kan spise takeaway burger i Aarhus fra os. Beyond burgeren er desuden med vegansk cheddar og vegansk mayo.

Burger takeaway i Aarhus til dig

Vi glæder os til at levere burger ud af huset, når du er burgersulten. Burgerrestauranten i Aarhus er til for dig og dine nærmeste.

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad