Skip to main content

Burger Shack Skolegade

Burger Shack i Skolegade

På den 222 meter lange gade ligger en af Aarhus´ tre Burger Shack restauranter. Gaden fik sit navn, da den, i tidernes morgen, løb forbi Aarhus Katedralskole. I den fine, gamle gade, tæt på Aarhus Å, bor Shack-Jack! Burger Shack i Skolegade deler desuden vejnavn med en af DiningSix’ andre restauranter, nemlig Basso Aarhus.

Vi glæder os til at dig

 • Adresse:
  Skolegade 24 – 8000 Aarhus C
 • Email:
  Burger@burgershack.dk
 • Åbningstider:
  Mandag – Søndag 16–21
 • Telefon:
  69169442

Burger i skolegade

Den anden Burger Shack burgerrestaurant i Aarhus ligger på Skolegade. Den 222 meter lange gade fik sit navn, da den, i tidernes morgen, løb forbi Aarhus Katedralskole. På Skolegade ligger en af DiningSix’ andre restauranter. DiningSix overtog burgerkæden i 2020 og siden har Burger Shack serveret og leveret mange lækre takeaway burger menuer i hele Danmark. Besøg den hyggelige burgerrestaurant i Aarhus og mærk den gode stemning. Kan én by have for mange burgerrestauranter? Nej! Derfor har Burger Shack hele tre burgerrestauranter i Aarhus. Burger Shack i skolegade er nr. 2 af 3.

Burger i Aarhus

Skal er du bruge burger takeaway i Aarhus, så står vi til rådighed for dig alle ugens dage. Vi har mange forskellige burgere, som du kan bestille ud af huset. Du kan også nyde din burger takeaway i vores burgerrestaurant i Aarhus. Kom indenfor og tag en bid af hyggen. Burgerrestauranten i Aarhus laver kvalitets takeaway. Vi flammegriller bøfferne så de får den lækre, grillede smag, som burgeren fortjener. Den her slags burger takeaway er lige til at blive afhængig af og du må gerne bestille flere gange!

Børneunivers på burgerrestauranten i Aarhus

De mindste kan også glæde sig til burger ud af huset i Aarhus. Måske kan de faktisk glæde sig endnu mere til burger takeaway end de voksne. Burger Shack har nemlig et skønt børneunivers, med underholdning til de mindste burgerspisere. Vores børne burgermenu bliver pakket i Shack Jacks hytte! I paphytten gemmer den lækre burger takeaway sig, sammen med en lille hyggelig børnebog. I bogen kan du læse om Shack Jack, Benji og Fine. Tag med vennerne på tur mens I nyder jeres burger takeaway i Aarhus.

Snacksulten eller dobbelt sulten?

Du kan bestille burger takeaway til både den store og den lille sult. Der der mange forskellige ting på menuen. Burgerrestauranten i Aarhus leverer burger takeaway til al slags sult. Vi har også lavet en familemenu med to voksenmenuer og to børnemenuer. Spiser du ikke kød kan du bestille vores Beyond Burger, hvor bøffen er lavet med ærteprotein. Den indeholder desuden vegansk cheddar og vegansk mayo. Med andre ord – Burger Shack er stedet, hvor du finder burger takeaway i Aarhus, der falder i alles smag. Kom inden for og spis i burgerrestauranten i Aarhus eller bestil din burger takeaway hjem, og nyd den på sofaen eller med eget spisebord. Alle dine muligheder står åbne – vi glæder os i hvert fald til at forkæle dig og familien med lækre burgere i Aarhus.

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad