Burger Shack Gothersgade

Burger af høj kvalitet

På Gothersgade i København K lige mellem Kongens Nytorv og Kongens Have ligger Burger Shack. Her i hjertet af København kan man hos Burgher Shack få en af de bedste burgere som hovedstaden har at byde på, mens du mærker byens puls. Hvis ikke du har været forbi endnu, så er det klart en anbefaling værd.

Vi glæder os til at se dig

 • Adresse:
  Gothersgade 15, kld. 1123 Kbh K
 • Email:
  Burger@burgershack.dk
 • Åbningstider:
  Søndag – Onsdag: 11.00 – 22.00
  Torsdag: 11.00 – 04.00
  Fredag- Lørdag: 11.00 – 05.00
 • Telefon:
  69169444

Lækker take away i København K

Står menuen på take away i København K? Hos Burger Shack står vores hold af dygtige burger-flippere klar til at tage imod dig med lækre burgermenuer og sprøde sides. Uanset om du vil nyde din burger i restauranten eller som take away. Burgerrestauranten i København K er vores nyeste restaurant, som fra lokationen tæt på Kongens Nytorv serverer saftige burgere dag og nat. Burger Shack Gothersgade er vores anden restaurant i København, så ligegyldigt om du sværger til en burger med oksekød, kylling eller vores vegetariske og veganske bøffer, kan du nemt og bekvemt snuppe en burger i København K i restauranten eller som take away.

Saftige burgere i København K

Direkte fra flammegrillen serverer vi saftige burgere i København K. Der er ikke så mange dikkedarer eller store armbevægelser, når det kommer til vores burgere i Gothersgade. Smagen er i højsædet på Burger Shacks burgerrestauranter. Uanset om du bestiller burgere som take away, så du kan spise i Kongens Have, på Kongens Nytorv eller hjemme i din dagligstue, eller om du vil nyde din burger på restauranten i Gothersgade, så leverer vi nogle af de bedste burgere som København K har at byde på. Hop ud i klassikere som vores Shack Burger eller Chicken Shack burger eller gå med det grønne og kødfrie, når du sætter tænderne i vores vegetariske og veganske beyond burger i hjertet af København K.

Bestil burger i Gothersgade – med masser af sides

Indrømmet. Vi er første og fremmest en burgerrestaurant i Gothersgade, men udover vores saftige burgere som kan fås både som menuer og som singles, byder vi også på et bredt udvalg af sprøde sides, så du kan få lidt ekstra til din burger take away. Chicken Bites, Wings, Chili Cheese Tops og ikke mindst vores særlige fritter med parmesan og timian er de perfekte ledsagere til din burger. Derudover har vi også dips til enhver smag, og du dobbeltdypper bare, hvis du vil. Sådan skal det være, når det kommer til burger takeaway i København.

Hvem er Burger Shack?   

Burger Shack har 12 burgerrestauranter rundt omkring i landet. Burger Shack Gothersgade er den anden restaurant i København, men den første som skal servere burgere og take away i København K. Burger Shack har siden starten af 2021 været en del af restaurantkoncernen DiningSix, som råder over en række koncepter. Vi glæder os til at tage imod dig på vores restauranter, og til at du skal smage vores burgere og take away i København K.

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad