Burger Shack Carlsberg Byen
Burgerrestaurant i København – Take away eller To Stay

Kvalitetsburger i København

I den flotte nye københavnerbydel, Carlsberg Byen, ligger Københavns første Burger Shack. I gåafstand fra Carlsberg Station kan Københavnerne få fingrene i en af byens bedste burgere! Burger Shack er en del af den pulserende og opløftende stemning på Humletorvet. Har du endnu ikke besøgt Carlsberg Byen, er den klart et besøg værd.

Vi glæder os til at dig

 • Adresse:
  Humletorvet 2-4, 1799 København V
 • Email:
  Burger@burgershack.dk
 • Åbningstider:
  Mandag – Søndag: 11:00 – 21:00
 • Telefon:
  69169444

Kvalitets Burger i København

I den flotte nye københavnerbydel, Carlsberg Byen, ligger Københavns første Burger Shack. I gåafstand fra Carlsberg Station kan Københavnerne få fingrene i lækker burger takeaway! Burger Shack er en del af den pulserende og opløftende stemning på Humletorvet. Burgerrestauranten er ny og super indbydende. Du kan spiser din burger takeaway i København hos os eller snuppe den med hjem. Velkommen til Burger Shack i København.

Københavns bedste burger takeaway!

Hos Carlsberg byen i København kan du få den bedste burger takeaway i København. Din foretrukne burgerrestaurant i København er Burger Shack. Udover det populære navn, finder du den bedste burger takeaway i København. I den hyggelige burgerrestaurant i København laver vi burger takeaway, der er  perfekt til hele familien. Gør hverdagen lidt lettere og bestil burger takeaway i København. Det vil du ikke fortryde.

Børneburger til de mindste

Børnenes univers kan de voksne godt blive misundelige over. Når du bestiller burger takeaway i København til børnene, får de en lille overraskelse med. Burger ud af huset i København skal være sjovt og hyggeligt for alle. Besøger du vores burgerrestaurant i København

Burger takeaway i København

Måden vi tænker burger takeaway i København har ændret sig meget over den sidste årrække. Det er gået fra at være hurtig junk food til at være mere kvalitetsfokuseret. Vi er glade for at kunne levere kvalitets burger takeaway i København. En burger menu må gerne efterlade et godt indtryk og en mæt mave. Alle vores bøffer er flammegrillede, så du får dig en brandgod bid, når du bestiller takeaway burger i København. Sammen med burgeren kan du vælge forskellige, lækre snacks. Der er selvfølgelig fritter, og de er toppet med italiensk ost. Hvis vi selv skal sige det, så er det de bedste på markedet. Bestil dem sammen med din burger ud af huset og nyd dem i fulde drag. Hvis du skal have takeaway burger i København. Er du snacksulten efter andre ting, har vi masser af andre snack på menuen, som du kan bestille med din burger takeaway i København.

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad