Skip to main content

Burger Shack Carlsberg Byen, Vesterbro

Take away eller To Stay

Burger på Vesterbro, København af høj kvalitet

I den flotte nye københavnerbydel, Carlsberg Byen, ligger Københavns første Burger Shack. I gåafstand fra Carlsberg Station kan Københavnerne få fingrene i lækker burger takeaway! Burger Shack er en del af den pulserende og opløftende stemning på Humletorvet. Burgerrestauranten er ny og super indbydende. Du kan spiser din burger på Vesterbro hos os eller snuppe den med hjem som takeaway. Velkommen til Burger Shack på Vesterbro!

Vi glæder os til at se dig
  • Adresse:
    Humletorvet 2-4, 1799 København V
  • Email:
    Burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag: 11:00 – 21:00
  • Telefon:

Vesterbros bedste burger takeaway!

I Carlsberg byen i København kan du få den bedste burger takeaway på Vesterbro. Hos Burger Shack vil vi være din foretrukne burgerrestaurant på Vesterbro, hvor du kan nyde en lækker burger i hyggelige omgivelser. Ud over det populære navn, finder du også den bedste burger takeaway på Vesterbro, så du kan tage lækker frokost eller aftensmad med hjem. I den hyggelige burgerrestaurant på Vesterbro laver vi burger takeaway, der er perfekt til hele familien. Gør hverdagen lidt lettere og bestil burger takeaway på Vesterbro. Det vil du ikke fortryde. 

Børneburger til de mindste

Det er nemt som voksen af blive misundelig på børnenes univers. Når du bestiller burger takeaway på Vesterbro til børnene, får de en lille overraskelse med. Burger ud af huset på Vesterbro skal være lækkert, sjovt og hyggeligt for alle. Tag børnenes menu med hjem til spisebordet og lad jer overraske af lækker burger take away fra Vesterbro og en sjov gave!

Burger takeaway på Vesterbro

Måden, hvorpå vi tænker burger takeaway på Vesterbro, har ændret sig meget over den sidste årrække. Det er gået fra at være hurtig junk food til at være mere kvalitetsfokuseret. Vi er glade for at kunne levere burger takeaway på Vesterbro af høj kvalitet. En burger menu må gerne efterlade et godt indtryk og en mæt mave. Alle vores bøffer er flammegrillede, så du får dig en brandgod bid, når du bestiller takeaway burger på Vesterbro. Sammen med burgeren kan du vælge forskellige, lækre snacks. Der er selvfølgelig fritter, og de er toppet med italiensk ost. Hvis vi selv skal sige det, så er det de bedste på markedet. Bestil dem sammen med din burger ud af huset og nyd dem i fulde drag, hvis du skal have takeaway burger på Vesterbro. Er du snacksulten efter andre ting, har vi masser af andre snacks på menuen, som du kan bestille med din burger takeaway på Vesterbro.

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad