Skip to main content

Burger Shack Vejle Exit 59

Burgerrestaurant – Take away eller To Stay

Kvalitetsburger på farten

Der er altid lækkert at få en burger med på vejen! Vi har placeret Burger Shack i Vejle strategisk. Vi er der for chaufføren og for passagererne, når de har brug for forfriskninger på køreturen. Restauranten ligger ved E45 motorvejen, Exxit 59, eller det, der også kaldes DTC torvet. Her sørger vi hver dag for, at de rejsende på den Østjyske motorvej er mætte og glade.

Vi glæder os til at dig
  • Adresse:
    DTC Torvet 20-22, 7100 Vejle
  • Email:
    Burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag: 11:30 – 20:00
  • Telefon:

Burger takeaway i Vejle på farten

Der er altid lækkert at få burger takeaway med på vejen! Vi har placeret Burger Shack i Vejle strategisk, så burger takeaway i Vejle bliver så nemt som at klø sig i håret. Vi er der for chaufføren og for passagererne, når de har brug for burger takeaway i Vejle på køreturen eller med hjem. Vores burgerrestaurant i Vejle ligger ved E45 motorvejen, Exxit 59, eller det, der også kaldes DTC torvet. Her sørger vi hver dag for, at de rejsende på den Østjyske motorvej får den bedste burger takeaway i Vejle. Besøg vores burgerrestaurant i Vejle eller bestil din mad som burger ud af huset i Vejle.

Burger ud af huset i Vejle til alle

Vi har sørget for, at alle kan spise med, når I bestiller burger takeaway i Vejle. Derfor har vi en skøn, vegansk burger på menuen, som du kan bestille som burger takeaway i Vejle eller spise i vores burgerrestaurant i Vejle. Den er lavet med en lækker bøf af ærteprotein og den er lige til at spise. Beyond burgeren, som den hedder, er fast inventar på vores menukort, så alle kan få burger takeaway i Vejle.

Burgerrestaurant i Vejle – Burger med verdensklasse smag!

Burger Shack er din foretrukne burgerrestaurant i Vejle, når du skal bruge burger takeaway i Vejle. Burgeren er som sagt nem at tage med på vejen, på grund af lokationen på vores burgerrestaurant i Vejle. Vi håber, at du kigger ind og får dig en brandgod bid. Vi flammegriller vores bøffer så de får den gode smag af grill. Hos Burger Shack i Vejle laver vi burger takeaway med kærlighed og kvalitet. Vi sætter en ære i, at du kommer tilbage igen og igen. Vi vil være dit yndlingssted til burger takeaway i Vejle.


Burger takeaway i Vejle til familie og venner

Har du brug for burger takeaway i Vejle til hele familien, så skal du besøge vores burgerrestaurant i Vejle. Her kan du sidde og nyde en lækker burgermenu sammen med dem, du holder af. Vi har lavet en komplet familiemenu, så I ikke skal træffe de svære beslutninger. Familiemenuen kan I bestille som burger takeaway i Vejle – tag maden med hjem eller nyd den i vores burgerrestaurant i Vejle. Lige meget hvor I har lyst til at spise, så sørger vi for at i får lækker burger takeaway i Vejle. Burger Shack er din go-to burgerrestaurant i Vejle.

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad