Skip to main content

Burger Shack Horsens

Burgerrestaurant – Take away eller To Stay

Kvalitetsburger i Horsens

I Horsens holder Burger Shack til i den hyggelige gade med det mindre hyggelige navn – nemlig Graven. På trods af navnet er Graven en del af Horsens’ levende byliv. Gaden forbinder Nørregade med byens gågade, Søndergade. Hos Burger Shack i Horsens kan horsensianerne få sig en velfortjent pause fra shopping eller gåture. Restauranten ligger desuden ikke langt fra Horsens Ny Teater.

Vi glæder os til at dig
  • Adresse:
    Graven 5, 8700 Horsens
  • Email:
    Burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag: 11:30 – 20:00
  • Telefon:

Kvalitets Burger i Horsens

I Horsens holder burgerrestauranten Burger Shack til i den hyggelige gade, med det mindre hyggelige navn – nemlig Graven. På trods af navnet er Graven en del af Horsens’ levende byliv. Gaden forbinder Nørregade med byens gågade, Søndergade. Hos Burger Shack i Horsens kan horsensianerne få sig en velfortjent pause fra shopping eller gåture. Burgerrestauranten i Horsens ligger desuden ikke langt fra Horsens Ny Teater, så det er oplagt at få en burger i Horsens hos Burger Shack.

Den bedste burger takeaway i Horsens

Har du endnu ikke prøvet Burger Shacks burger takeaway i Horsens, er det på tide. Vi laver den bedste burger ud af huset i Horsens. Vores burgere er lavet i den bedste kvalitet, med de bedste råvarer. Vi flammegriller alle bøffer, så burgeren får den lækre grillsmag, den fortjener. Til vores burgere følger der de sprødeste fritter med. De er toppet med ægte italiensk ost og timian. Perfekt til en fredag aften på hjemme på sofaen, med takeaway burger fra verdens bedste burgerrestaurant i Horsens.

Besøg den hyggelige burgerrestaurant

Du er altid velkommen til at besøge os i vores burgerrestaurant i Horsens. Vi har indrettet os hyggeligt og indbydende. Når du skal have burger i Horsens er du velkommen til at komme ind og tage plads. Burger Shack universet er inspireret af Shack Jacks hjemmebane – nemlig skoven. Når du træder ind på denne burgerrestaurant i Horsens træder du ind i Shack Jacks hytte. Her er der god stemning og endnu bedre burgere. Burger Shack Horsens er din foretrukne burger takeaway i Horsens.

Børneburger i Horsens

Når du bestiller takeaway burger i Horsens kan du roligt bestille til de mindste. Når du bestiller børneburger som takeaway i Horsens så får du spændende overraskelser med. Med burger takeaway i Horsens skal både børn og voksne underholdes. Derfor gemmer der sig en lille børnebog i din burger takeaway, som er sjov for både børn og voksne.

Mens du nyder din burger takeaway i Horsens kan du læse om Shack Jack, Benji og Fine, der tager på mange spændende eventyr.

Burger takeaway i Horsens til alle

Vi glæder os til at levere takeaway burger til dig i Horsens! I kan for eksempel bestille vores familie menu. Den indeholder to gange shack burger menuer, to børneburger menuer og en Ben & Jerrys. Husk, at vi også har masser af snacks. 

Bestil mad