Skip to main content

Burger Shack Kolding

Burgerrestaurant – Take away eller To Stay

Kvalitetsburger i Kolding

I Danmarks 7. største by, Kolding, ligger Burger Shack selvfølgelig også. Burgerbiksen ligger på Munkegade 7, bare fem minutters gågang fra den flotte Slotssø. Kolding går også under navnet “Slice Town”, fordi byen har et usædvanligt stort udvalg af pizza. Burger Shack i Munkegade bringer, med saftige burgermenuer, balance i byens gastronomiske udvalg.

Vi glæder os til at dig
  • Adresse:
    Munkegade 7, 6000 Kolding
  • Email:
    Burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag: 11:30 – 20:00
  • Telefon:

Hvem er Burger Shack

Burger Shack har burgerrestauranter over hele landet og derfor kan du besøge vores burgerrestaurant mange byer. Vi laver lækker burger takeaway og vi glæder os til at forkæle dig. Burgerrestauranten er en del af restaurantkoncernen DiningSix, der driver og udvikler mange forskellige restaurantkoncepter. Burger Shack blev en del af DiningSix i 2020 og siden har masser af burgerglade mennesker fået burger ud af huset i lange baner. Her kan du læse om din foretrukne burger takeaway i Kolding.

Kvalitets Burger takeaway i Kolding

I Danmarks 7. største by, Kolding, ligger Burger Shack selvfølgelig også. Burgerrestauranten ligger på Munkegade 7, bare fem minutters gågang fra den flotte Slotssø. Her kan alle koldingensere få lækker burger takeaway i Kolding. Denne burgerrestaurant i Kolding ligger perfekt, når du er træt efter en shoppetur og har lyst til burger takeaway i kolding. Glæd dig til at få burger ud af huset i Kolding fra Burger Shack.

Koldings bedste burger ud af huset!

Hvem elsker ikke burger takeaway, der er lavet af de bedste råvarer og med en god portion kærlighed? Det gør vi hos Burger Shack i Kolding i hvert fald. Burger Shack burgerrestaurant i Kolding forstår at gøre det hele lidt ekstra lækkert, til dig som sætter pris på god burger takeaway i Kolding. Hele vores sortiment af burger takeaway i Kolding er lavet med en kæmpe portion kærlighed. De er skabt og tilpasset den enkelte sultne burgerelsker, som sætter pris lækker takeaway burger i Kolding.

Besøg din foretrukne burgerrestaurant i Kolding

Hvis du ikke har lyst til eller brug for burger takeaway i Kolding kan du selvfølgelig også besøge os i burgerrestauranten. Her er der god service og højt humør. Vores burgere i burgerrestauranten i Kolding er lige så gode som vores burger takeaway i kolding.

Børneunivers i burgerrestauranten i Kolding

Tag bare hele familien med, når du skal på burgerrestaurant i Kolding. Bestiller du en burger børne menu, får du nemlig en hyggelig lille børnebog med. Mens du spiser din burger i Kolding kan du læse om Benji, Fine og Jack, der er på mange spændende eventyr. I burgerrestauranten i Kolding har vi plads til jer, men i kan også få jeres burger med hjem. Bestil for eksempel vores familiemenu som burger takeaway i Kolding. Det vil I ikke fortryde. Der er lidt til enhver smag. Hvis I også er snacksultne kan I bestille vore snackbox sammen med jeres burger takeaway i Kolding.

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad