Skip to main content

Burger Shack Randers
Burgerrestaurant – Take away eller To Stay

Kvalitetsburger i Randers

I hjertet af Randers ligger byens Burger Shack restaurant. Her kan “Hestene fra Randers” få sig en saftigt kvalitatsburger, der passer til ethvert humør. Vi er glade for at restauranten ligger på Middelgade, hvor vi hver dag møder søde randrusianere, der er burgersultne. Den flotte burgerrestaurant har god plads til siddende gæster.

Vi glæder os til at dig

 • Adresse:
  Middelgade14, 8900 Randers
 • Email:
  Burger@burgershack.dk
 • Åbningstider:
  Mandag – Søndag: 11:30 – 21:00
 • Telefon:
  69169448

Kvalitets burger ud af huset i Randers

I hjertet af Randers ligger byens bedste burgerrestaurant i Randers – nemlig Burger Shack. Her kan “Hestene fra Randers” få sig en saftigt kvalitets burger ud af huset, der passer til ethvert humør. Vi er glade for at vores burgerrestaurant i Randers ligger på Middelgade, hvor vi hver dag møder søde randrusianere, der er sultne efter burger takeaway i Randers. Den flotte burgerrestaurant i Randers har god plads til siddende gæster, hvis du har lyst til at komme ind og spise. Du kan også nyde maden derhjemme og bestille burger ud af huset i Randers. Den smager lige godt begge steder.

Burger ud af huset i Randers – til dig og dem, du holder af

Hver dag nyder vi at lave lækre burgere i vores burgerrestaurant i Randers. Vi flammegriller alle vores bøffer, så du kan få brandgod burger takeaway i Randers – hver gang! Den flammegrillede smag giver burgeren den saftige smag, den fortjener. Burger takeaway i Randers skal være lækkert og lavet af kvalitetsråvarer. Derfor kan du være sikker på, at vi laver alle vores burger ud af huset i Randers med masser af kærlighed. Vi går op i, at din burger ud af huset i Randers smager fantastisk – hver eneste gang.

Beyond burger ud af huset i Randers

Måske er du veganer, måske spiser du bare ikke kød eller måske har du bare lyst til en skøn vegansk burger ud af huset i Randers. Lige meget hvad, så kan du i hvert fald bestille vores Beyond burger ud af huset i Randers. Den er lavet med vegetarbøf, vegansk cheddar og vegansk mayo.

Snacks sammen med din burger takeaway i Randers

Hvis du er lidt snack-sulten kan du glæde dig til at dykke ned i vores lækre udvalg af tilbehør til din burger takeaway i Randers. På snack-kortet finder du ALT hvad hjertet begærer. Vi er meget stolte af vores shack-snack box, som passer perfekt til en lækker burger ud af huset i Randers. I snack boxen, der er perfekt at dele, indeholder chicken wings, chicken bites og chili cheese tops. De perfekte side-kicks til din burger takeaway i Randers.

Sæson burger ud af huset i Randers

Vi nyder at forkæle vores burgerglade gæster. Derfor sørger vi også for, at der altid er noget nyt på kortet du kan prøve. Med jævne mellemrum præsenterer vi en lækker sæsonburger, der er inspireret af årstiden. Glæd dig til ny, spændende burger takeaway i Randers. Burger Shack er din foretrukne burgerrestaurant i Randers.

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad