Burger Shack Silkeborg
Burgerrestaurant – Take away eller To Stay

Kvalitetsburger i Silkeborg

Silkeborg, Danmarks outdoor hovedstad, har mange ting at byde på. Udover de mange flotte udendørsaktiviteter byder byen også på kvalitetsburger, der løfter humøret. Silkeborgenserne besøger flittigt Burger Shack i den fine Estrupsgade, der ligger et stenkast fra Silkeborg Langsø. Tag en burger med i hånden og nyd Silkeborgs smukke natur.

Vi glæder os til at dig

 • Adresse:
  Estrupsgade 6, 8600 Silkeborg
 • Email:
  Burger@burgershack.dk
 • Åbningstider:
  Mandag – Onsdag, Søndag: 11:30 – 21:00
  Fredag – Lørdag: 11:30 – 21:00
 • Telefon:
  69169450

Burger takeaway i Silkeborg

Silkeborg, Danmarks outdoor hovedstad, har mange ting at byde på. Udover de mange flotte udendørsaktiviteter byder byen også på kvalitets burger takeaway, der løfter humøret til op over begge øre. Silkeborgenserne besøger flittigt vores Burger Shack burgerrestaurant i Silkeborg i den fine Estrupsgade, der ligger et stenkast fra den smukke Silkeborg Langsø. Bestil burger takeaway i Silkeborg og nyd Silkeborgs smukke natur, mens du nyder en lækker burger. Burger Shack er dit nye yndlingssted til burger takeaway i Silkeborg.

Sæson burger ud af huset i Silkeborg

Vi elsker at forny os og mest af alt at forkæle jer. Derfor opdaterer vi jævnligt vores menu. Du kan for eksempel glæde dig over en ny burger på menuen til hver sæson. Den er inspireret af årstidens råvarer og kan selvfølgelig bestilles som burger takeaway i Silkeborg. Sæsonburgeren fås også som menu, der også kan bestilles som burger takeaway i Silkeborg.

Burger ud af huset i Silkeborg til store og små

Vi har tænkt på dig og på hele familien, da vi lavede vores spritnye familiemenu. I den får du burger takeaway i Silkeborg til to voksen og to børn. Vi har endda tilføjet en dessert i form af en lækker Ben&Jerry is. Skal I have lidt ekstra lækkert med, kan I sammen med jeres burger takeaway i Silkeborg bestille vores sprøde snack box. Snackboxen indeholder chicken wings, chicken bites og chili cheese tops. Besøg vores burgerrestaurant i Silkeborg eller bestil burger ud af huset i Silkeborg.

Verdensbedste børneunivers

Der er hyggelig underholdning for de mindste, når I besøger vores burgerrestaurant i Silkeborg. Vores børneburger bor i Shack Jacks lille hytte og i den gemmer sig også et lille eventyr. Burger takeaway i Silkeborg er også for de mindste. Mens I nyder jeres mad i vores burgerrestaurant i Silkeborg kan I tage med Fine, Benjii og Jack på eventyr i den store vreden. Børnemenuen kan også fås som burger takeaway i Silkeborg. Vi glæder os til at lave burger ud af huset i Silkeborg til dig.

Snacksulten? Bestil snacks med din burger takeaway i Silkeborg

Hvis du er ekstra sulten kan du bestille lækre snacks sammen med din burger ud af huset i Silkeborg. Der er masser at vælge imellem! Vores legendariske fritter med revet italiensk ost følger sammen med vores burgermenu, men du kan også bestille ekstra sammen med din burger takeaway i Silkeborg – du må godt!

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad