Burger Shack Trøjborg

Kvalitetsburger i Trøjborg

I bydelen Trøjborg, i den nordlige del af Aarhus, ligger en af Aarhus’ tre Burger Shack restauranter.
Burger Shack ligger på et hjørne i Trøjborg Centret, lige ud til Otto Ruds Gade. Restauranten ligger 10 minutters gågang fra vandet. Ved vandet kan de søde aarhusianere nyde en saftig burger to-go. Der er selvfølgelig også siddepladser i Burger Shacks hyggelige lokaler.

Vi glæder os til at dig
  • Adresse:
    Otte Ruds Gade 106, 8000 Aarhus C
  • Email:
    burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag: 11.30 – 20.00
  • Telefon:

Kvalitets burger takeaway i Aarhus Trøjborg

I bydelen Trøjborg, i den nordlige del af Aarhus, ligger den tredje Burger Shack burgerrestaurant i Aarhus. På et hjørne i Trøjborg Centret, lige ud til Otto Ruds Gade kan du få burger takeaway i lange baner. Denne burgerrestaurant i Aarhus ligger 10 minutters gågang fra vandet, så det er nemt at snuppe en burger menu ud af huset og nyde den i dejlige naturomgivelser. Takeaway burger i Aarhus tager vi os af hos Burger Shack og vi skuffer ikke.

Gode ting tager lidt ekstra tid

Hos Burger Shack i Aarhus flammegriller vi alle vores bøffer. Det giver en dejlig grillsmag, til din takeaway burger i Aarhus. Det tager bare lige lidt længere end den klassiske junk food. Burger Shack laver nemlig kvalitets burger. Burger ud af huset har ændret sig meget over de seneste år. Burger takeaway skal være lækkert og være lavet af kvalitetsråvarer. Burger ud af huset i Aarhus skal smage lækkert og mætte godt. Derfor skal du besøge vores burgerrestaurant i Aarhus. Tag plads i vores burgerbiks på skolegade og lad os forkæle dig!

Takeaway burger til alle

Hos Burger Shack får du ikke bare børne burger. Vi har lavet et sjovt lille univers til de mindste og til barnlige sjæle. Til din burger menu ud af huset til børnene får du en lille, hyggelig bog.  I den kan du tage med Shack Jack, Benji og Fine på tur – måske til rummet – mens du nyder din burger takeaway i Aarhus. I den lille papæske, der forestiller Shacks Jacks træhus, finder du også en børneburger og lækre, sprøde fritter. Det er burger takeaway fra Aarhus, der falder i god jord hos de mindste.

Fritterne over dem alle

Til burger takeaway i Aarhus hører selvfølgelig sprøde fritter. Vores pomfritter er vi rigtig stolte af. Vi har nemlig kræset lidt ekstra for dem og drysset med italiensk ost og timian. Fritterne er det perfekte sidekick til din burger ud af huset i Aarhus – og du må godt bestille to pakker! Sammen med fritterne kan du selvfølgelig få dips. Det er klart. Vælg mellem 6 forskellige slags.

Glæd dig til din kvalitets burger i Aarhus

Hvis du har sat næsen op efter burger takeaway i Aarhus, skal du vælge Burger Shack. Vores burgere er lavet med kvalitet og kærlighed – og det er noget, der kan smages. Vi glæder os til at se dig i vores burgerrestaurant i Aarhus eller til at levere burger takeaway hjem til dig.

Burger Shack Group APS

Fredens Torv 1, 2. sal
8000 Aarhus C
Denmark
CVR.: 42063991
Email: burger@burgershack.dk
Tlf.: 69169444

Få vores nyhedsbrev

Bestil mad