Skip to main content

Burger Shack Odense C

Burgerrestaurant – Take away eller To Stay

Burger i Odense

Vintapperstræde emmer af liv og glade dage! Liv og glade dage, som Burger Shack selvfølgelig nyder at bidrage til og være en del af. Lige der, hvor Gråbrødrepassagen krydser Vintapperstræde, kan fynboerne sætte tænderne i en Shack-burger. Vintapperstræde er en sidegade til Vestergade, der er kendt for at huse størstedelen af Odenses natteliv.

Vi glæder os til at dig
  • Adresse:
    Vintapperstræde 6, 5000 Odense C
  • Email:
    Burger@burgershack.dk
  • Åbningstider:
    Mandag – Søndag : 11:30 – 20:00
  • Telefon:

Kvalitetsburger i Odense

Vintapperstræde emmer af liv og glade dage! Liv og glade dage, som Burger Shack selvfølgelig nyder at bidrage til og være en del af. Her kan du få lækker burger takeaway i Odense, som du kan nyde derhjemme eller i burgerrestauranten i Odense. Burgerrestauranten i Odense ligger lige der, hvor Gråbrødrepassagen krydser Vintapperstræde. Der kan du sætte dig til bords og sætte tænderne i en Shack-burger. Vintapperstræde er en sidegade til Vestergade, der er kendt for at huse størstedelen af Odenses natteliv. Så der er rig mulighed for at starte aftenen med den bedste form for burger takeaway i Odense. Burger Shack er dit foretrukne sted at få burger ud af huset i Odense. Her kan du læse om Burger Shacks univers og lade dig friste!

Burger takeaway i Odense af høj kvalitet

Scenen til burger takeaway har ændret sig gevaldigt over den seneste årrække. Der er kommet et højere fokus på kvalitet og det er noget, der gør godt i maven. Når du bestiller burger takeaway i Odense fra Burger Shack kan du derfor glæde dig til at sætte tænderne i en vaskeægte kvalitetsburger. Det gælder selvfølgelig også hvis du sætter dig til bords i vores burgerrestaurant i Odense. Vi flammegriller vores bøffer så de får den lækre grillsmag, som en takeaway burger i Odense fortjener. Derfor kan du glæde dig til nogle brandgode bidder, når du bestille burger takeaway i Odense fra Burger Shack.

Burger ud af huset i Odense til alle

Vi har selvfølgelig forståelse for, at alle ikke spiser det samme. Derfor har vi lavet en menu, med et stort udvalg af burger takeaway i Odense. Hvis du ikke spiser kød kan du bestille vores Beyond burger ud af huset i Odense. Den er lavet med vegetarbøf og med vegansk mayo og ost. I vores burgerrestaurant i Odense laver vi mad til alle, og vi glæder os også til at lave mad til dig. Besøg vores burgerrestaurant i Odense eller bestil burger ud af huset i Odense. Vi er her for dig.

Burger takeaway i Odense til hele familien

Glæd dig til at prøve vores familiemenu! Vi har samlet alt det, I har brug for, når I har brug for burger takeaway i Odense. Burger ud af huset i Odense, der passer til hele familien – og selvfølgelig til en god pris. Vi håber, I kan lide vores menu!

Download, og opret dig på vores nye app, og indløs en voucher som giver dig 50% på din første burger! Gælder ikke Double Shack*

Få 50% på første burger!*
Bestil mad